Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Καμπανάκι» για διάσωση των Κυπριακών Αερογραμμών


Λευκωσία: Στενεύουν τα περιθώρια για λήψη μέτρων για τη διάσωση των Κυπριακών Αερογραμμών. Σε χθεσινή συνάντηση των συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ με τον υπουργό Οικονομικών, άρχισε ο διάλογος μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ο ΓΓ της ΣΕΚ, Νίκος Μωυσέως, είπε ότι η λήψη μέτρων για τις Κυπριακές Αερογραμμές είναι μονόδρομος.

Υποχρέωση όλων, πρόσθεσε, είναι να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της εταιρείας.

Ο κ. Μωυσέως επέκρινε το Υπουργείο Συγκοινωνιών για τη στάση που τήρησε στη συμφωνία που υπέγραψε με την Ryan Air, αφού, αφού όπως είπε, ο ανταγωνισμός που δημιουργήθηκε είναι σε βάρος των Κυπριακών Αερογραμμών.

Ο ΓΓ της ΠΕΟ, Πάμπης Κυρίτσης, τόνισε ότι τα μέτρα για τις Κυπριακές Αερογραμμές θα πρέπει να ληφθούν εντός του μήνα για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της εταιρείας.

Μιλώντας επίσης στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο κ. Κυρίτσης είπε ότι έως ότου βρεθεί στρατηγικός επενδυτής, θα πρέπει να διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας των Κυπριακών Αερογραμμών.

Οι αποφάσεις, πρόσθεσε, πρέπει να είναι ριζοσπαστικές και να αντιμετωπίζεται με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον της εταιρείας.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Ο Φιλελεύθερος"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου