Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Υπουργός Παιδείας: «Έρχονται καλύτερες μέρες για τους μαθητές»

Το Υπουργείο Παιδείας και η πολιτεία θα είναι πάντοτε δίπλα στους μαθητές και στη νέα γενιά για να τους δώσουν όλα αυτά που χρειάζονται για την πορεία τους στο μέλλον, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργος Δημοσθένους, ευχόμενος παράλληλα οι μαθητές να είναι πάντα δυνατοί και να σκέφτονται ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Σε δηλώσεις ύστερα από τον καθαγιασμό των υδάτων στην αποβάθρα της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα, ο κ. Δημοσθένους ευχήθηκε σε όλο το κόσμο «Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά. Πραγματικά ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας είναι τέτοιος που δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε παρά εξαγνισμό στις ψυχές όλων των ανθρώπων και μια επανεκκίνηση για καλύτερη πορεία και καλύτερες μέρες για τον τόπο μας, πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο», είπε.

Στους μαθητές και στη νέα γενιά ο Υπουργός ευχήθηκε «να είναι πάντα δυνατοί και αναβαπτισμένοι μέσα από τη σημερινή όλη διαδικασία και με σκέψη ότι οι μέρες οι καλές έρχονται να είναι πάντα σίγουροι ότι εμείς ως Υπουργείο Παιδείας, αλλά και ως πολιτεία, θα είμαστε δίπλα τους και σ' αυτό το σχολείο, το δημοκρατικό και ανθρώπινο που φτιάχνουμε να είναι σίγουροι ότι θα τους δώσουμε όλα αυτά που χρειάζονται για την πορεία τους στο μέλλον».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση ο κ. Δημοσθένους επανέλαβε ότι «η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών και των φορητών υπολογιστών στα σχολεία είναι μια διαδικασία που θα προχωρήσει και θα ενισχυθεί. Δεν είναι υποκατάστατα των έντυπων μέσων και των βιβλίων, είναι συμπληρωματικά και επιπρόσθετα βοηθήματα που θα στηρίξουν πραγματικά τη σύγχρονη γνώση και τον σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας», σημείωσε.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "SIGMALIVE"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου