Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Σοβαρός τραυματισμός στο μάτι 19χρονου από κροτίδα

Λάρνακα: Νεαρός 19 χρόνων από το Παραλίμνι τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό μάτι από κροτίδα τα ξημερώματα της Μ.Παρασκευής και, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, υποβλήθηκε στις 05:00 σε χειρουργική επέμβαση στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, σε μια προσπάθεια να σωθεί το μάτι του.

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου ανώτερος υπαστυνόμος Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, σοβαρά τραυματισμένος στο αριστερό μάτι, από έκρηξη κροτίδας, νεαρός 19 ετών από το Παραλίμνι».

Πρόσθεσε ότι, λόγω της σοβαρότητας του τραύματος του, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου από τις 05:00 υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση, η οποία αναμενόταν να διαρκέσει αρκετές ώρες, σε μιαν προσπάθεια των γιατρών να σώσουν το μάτι του.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και στρέφονται προς τον εντοπισμό των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 19χρονος.

«Ως Αστυνομία για ακόμα μια φορά κάνουμε έκκληση προς τον κόσμο όπως απέχει από αυτό το κακό έθιμο, το οποίο μόνο κακό και πόνο προκαλεί», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ
http://www.philenews.com/main/1,1,22,0,65911-.aspx
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου