Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Μουσικοχορευτική Παράσταση: «Τσιατίζοντας Κυπριακά Τραγούδια»

Η παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων παιδιών με Ειδικές Ανάyκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.) σε συνεργασία με το Επαρχιακό Γραφείο του Υπουργείου παιδείας και πολιτισμού Λάρνακας παρουσίασαν τη μουσικοχορευτική παράσταση «Τσιατίζοντας Κυπριακά τραγούδια», μια μουσική συνάντηση ελπίδας και αισιοδοξίας, στις 4 Απριλίου 2014 στο Θέατρο «Σκάλα» από τις 10:00 το πρωί ως τις 12:10 το μεσημέρι, προς τα παιδιά Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Λάρνακας.

Η Παράσταση περιελάμβανε τραγούδια με σκηνική δράση, και δραματοποίηση παραμυθιών εμπνευσμένα από την παράδοση και τη μουσική της Κύπρου, τα οποία παρουσιάστηκαν με όργανα όπως πιάνο, βιολί, ακορντεόν κτλ.

Συντελεστές της παράστασης ήταν μαθητές/τριες με ειδικές ανάγκες πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επαρχίας Λάρνακας οι οποίοι πλαισιώνονταν από συμμαθητές/τριες τους της Μικτής τάξης. Μαθητές και Εκπαιδευτικοί πρόσφεραν στους θεατές μια διαφορετική μουσική εμπειρία.

Στόχος της παράστασης ήταν η μεταφορά μηνυμάτων ελπίδας, αισιοδοξίας και αποδοχής της διαφορετικότητας μέσω της μουσικής.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά με την ευχή να συνεχίσουν έτσι για πάντα, να αγαπούν, να βοηθούν και να συνεργάζονται με τους συνανθρώπους τους.

Παρακάτω ακολουθεί η πρόσκληση της Παράστασης:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου