Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πα-τέρας καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση



Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012, 12:31
Την πιο ψηλή ποινή φυλάκισης στα χρονικά της Κυπριακής Δικαιοσύνης σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης επέβαλε το Κακουργιοδικείο σε 44χρονο πατέρα. Το Κακουργιοδικείο καταδίκασε τον 44χρονο, ο οποίος είναι έγγαμος και πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών, σε φυλάκιση 25 χρόνων.

Στην απόφαση τονίζεται ότι «όσοι ασελγούν σε βάρος παιδιών θέτουν εαυτούς εκτός της ελεύθερης ανθρώπινης κοινωνίας». Ο 44χρονος παραδέχθηκε ενοχή σε κατηγορίες βιασμού δύο κοριτσιών ηλικίας 6 και 8 χρονών αντίστοιχα και άσεμνων επιθέσεων σε βάρος άλλων έξι κοριτσιών, ηλικίας μεταξύ 8 και 11 χρονών.

O καταδικασθείς είχε τέσσερα σκυλάκια, που αποτελούσαν τον «πόλο έλξης» για τα παιδιά της γειτονιάς που επισκέπτονταν το σπίτι του για να παίξουν με αυτά.

Σύμφωνα με την απόφαση του Κακουργιοδικείου ο 44χρονος εξέλαβε τις επισκέψεις των ανήλικων κοριτσιών στο σπίτι του για να παίζουν με τα σκυλάκια ως ευκαιρία να ασελγήσει βάναυσα σε δύο από αυτά και να επιδίδεται σε άσεμνες επιθέσεις, κάθε φορά που του δινόταν η ευκαιρία στα υπόλοιπα.

Και όλα αυτά, αναφέρει η απόφαση, με πλήρη αδιαφορία για τις συνέπειες των ανοσιουργημάτων του στα παιδιά, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012, 12:31

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ "zougla.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου