Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Σ' αυτόν τον δρόμο - Μίκης Θεοδωράκης

Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη... "Σ' αυτόν τον δρόμο"


Ένα CD με στόχο να παραδώσει στο μουσικόφιλο κοινό ένα ποιοτικό έργο και να ενισχύσει ψυχολογικά και οικονομικά τον αγώνα που διεξάγουν τα παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο
Ο μουσικός ψηφιακός δίσκος "Σ’ αυτό το δρόμο" αποτελεί το άριστο αποτέλεσμα της συνεργασίας του γραφείου του Μίκη Θεοδωράκη, της Λαϊκής Ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης", του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Κωνσταντίνου Ναθαναήλ και του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις "Ένα Όνειρο μια Ευχή".
Ο ψηφιακός δίσκος περιλαμβάνει τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα Μουσικοσυνθέτη όπως "Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ", "Της αγάπης αίματα", "Σ’ αυτό το δρόμο", "Το ψωμί είναι στο τραπέζι" και άλλα χιλιοτραγουδημένα κομμάτια. Η σύνθεση λαϊκής μουσικής πάνω σε στίχους βραβευμένων ποιητών, όπως του Γιώργου Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσου, Νίκου Γκάτσου, Ιάκωβου Καμπανέλλη, Πάμπλο Νερούδα και άλλων, θεωρείται το πιο σημαντικό έργο του σπουδαίου αυτού Μουσικοσυνθέτη.

Με την πώληση του δίσκου αυτού ο εθελοντικός Σύνδεσμος "Ένα Όνειρο Μια Ευχή" θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρα ζωής των μικρών μας συνανθρώπων που υποφέρουν, στο πλαίσιο ενός προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης και να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειές τους. Η τιμή του CD είναι €10. Μπορείτε να το αγοράσετε από το γραφείο του Συνδέσμου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσης 101, διαμ. 204, 2024 Στρόβολος. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 22311277.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: "TimeOut Cyprus"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου